Provider:Dell Technologies
Language:Nederlands
Date:26.07.2023

De maatstaf voor intelligentie is het vermogen om te veranderen.

Om verbonden, productief en veilig te blijven in een wereld waar veel vormen van werk nu op afstand kunnen worden gedaan, moeten werknemers erop kunnen vertrouwen dat de digitale omgeving hen niet in de weg staat om hun beste werk te leveren. Uit wereldwijd onderzoek van Statista blijkt dat 80% van de werknemers die ten minste gedeeltelijk op afstand werken, dit zou aanbevelen aan een vriend. Maar, zoals de studie opmerkt: “de houding ten aanzien van telewerken is positief als werknemers de juiste tools en technologie krijgen om op afstand te werken. Deze omvatten tools voor digitale samenwerking en productiviteitsbeheer, evenals de benodigde hardware.

In dit artikel kijken Dell Technologies en onze partners van Intel naar de belangrijkste uitdagingen en kansen die voortkomen uit de veranderende werkplek. Samen definiëren we de beste IT-leiderschapspraktijken die ervoor zorgen dat werknemers overal veilig en productief kunnen werken, samenwerken en innoveren en, nog belangrijker, het bedrijf kunnen versnellen in de richting van zijn doelstellingen.

Free Download

Please enter your contact details and click on "Download Content". You will then immediately receive an email with your personal download link.