Provider:Dell Technologies
Language:Nederlands
Date:26.07.2023

De relatie tussen het fysieke kantoor en medewerkers heeft een groot omslagpunt bereikt. De opkomst van hybride werken en op afstand werken heeft de relatie tussen medewerkers en kantoren op zijn kop gezet.

Medewerkers verwachten tegenwoordig meer dan alleen een bureau en cubicle, of zelfs een flexibel thuiswerkbeleid. De revolutie op het gebied van hybride werken heeft een verandering in gang gezet in de manier waarop organisaties hun ruimtes plannen, ontwerpen en inrichten, en hun medewerkers de tools bieden die ze nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. En het gaat niet alleen om comfort en flexibiliteit. De kantoorindelingen van morgen stimuleren groepsactiviteiten en individuele activiteiten, ondersteund door hardware en technologie.

Steeds meer mensen accepteren voorzieningen voor hybride werken, waarbij ze hun tijd verdelen tussen het kantoor en thuis, maar ze verlangen nog steeds naar contact, saamhorigheid en betekenis in hun carrières.1 Kantoor-community’s creëren en videoconferencing verbeteren zijn maar twee voorbeelden van de manieren waarop de kwaliteit van digitale en fysieke interactie wordt verbeterd, waardoor medewerkers zich creatiever, comfortabel en collaboratief voelen.

Ontdek de Dell Technologies oplossingen aangedreven door Intel vPro® platform, Built for Business.

Free Download

Please enter your contact details and click on "Download Content". You will then immediately receive an email with your personal download link.