Provider:Dell Technologies
Language:Nederlands
Date:09.08.2023

Alle organisaties hebben hun digitale personeelsstrategieën moeten versnellen om de wereldwijde disrupties van de afgelopen jaren te overleven. Maar verandering is een constant gegeven, net als de noodzaak voor organisaties om de productiviteit van hun teams voortdurend te optimaliseren. Organisaties moeten non-stop gericht zijn op het leveren van een moderne gebruikerservaring aan werknemers, of het nu gaat om aanpassing aan de werkvoorkeuren van huidige en toekomstige werknemers, het waarborgen van een veerkrachtige personeelsstrategie die kan worden aangepast aan toekomstige veranderingen of die zich probeert te onderscheiden om de strijd voor klanten en talenten te winnen.

Het doel van dit document is om bedrijven de vereiste hulp te bieden door verschillen in prestaties van IT-activiteiten, betrokkenheid van werknemers en bedrijfsresultaten te kwantificeren die verband houden met verschillende niveaus van volwassenheid van digitale werktechnologieën. Dit onderzoek toont aan dat de processen, technologieën en investeringen die organisaties toepassen, gevolgen hebben voor al deze statistieken.

Ontdek de Dell Technologies oplossingen aangedreven door Intel® processors.

Free Download

Please enter your contact details and click on "Download Content". You will then immediately receive an email with your personal download link.