Provider:Dell Technologies
Language:Nederlands
Date:26.07.2023

De verschuiving naar hybride werken gaat over meer dan praktische zaken als gemak en kostenefficiëntie. Zowel werknemers, managers als leidinggevenden stellen zich nu niet alleen opnieuw voor hoe en wanneer ze werken, maar ook wat de intrinsieke betekenis van werk zelf is. En daarmee komt een dieper onderzoek naar hoe de fysieke omgeving van een kantoorruimte kan en moet evolueren.

Deze fundamentele beoordeling van wat een kantoor zou moeten zijn, gebeurt parallel met talloze innovaties op het gebied van technologie, apparatuur en ontwerp. Dingen als augmented reality (AR) en neighborhoodontwerp stuwen organisaties ertoe om in de niet al te verre toekomst het kantoor van de toekomst te manifesteren.

Individuele werknemers, leiders, managers en contribuanten hebben zich nog nooit zo bezield gevoeld in hoe ze op mentaal en fysiek niveau met hun werk omgaan. Met de opkomst van hybride werk zijn kantoren niet meer in directe concurrentie met de woningen van mensen. Organisaties die dit nieuwe wereldbeeld kunnen omarmen, openen nieuwe mogelijkheden voor het creëren van hun kantoorruimtes.

Ontdek de Dell Technologies oplossingen aangedreven door Intel® processors.

Free Download

Please enter your contact details and click on "Download Content". You will then immediately receive an email with your personal download link.