Provider:Dell Technologies
Language:Nederlands
Date:26.07.2023

Personen en hele organisaties, klanten en regeringen, ondernemingen en zakelijke leiders, echt iedereen moet een manier zien te vinden om zich samen volledig in te zetten voor milieubehoud.

Maar wat houdt ‘duurzaamheid’ nu precies in? Wat kan een persoon of een organisatie vandaag doen om echt een verschil te maken op het gebied van klimaatverandering?

Voor ons betekent duurzaamheid het op ethisch en milieutechnisch verantwoorde wijze ontwikkelen van technologische oplossingen. Het betekent ook samenwerken met onze partners en klanten om hen te helpen hun eigen duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Onze technologie en oplossingen zijn ontworpen om afval, energieverbruik en uitstoot te verminderen. Zo helpen we onze klanten aan positieve oplossingen die efficiënt en effectief werken. In dit eBook leggen we uit hoe klimaatactie is geïntegreerd in onze toekomstplannen door op duurzaamheid gerichte producten te ontwikkelen. Ook leggen we uit waarom dit ook voor u belangrijk zou moeten zijn bij uw streven naar duurzaamheid in uw eigen organisatie.

Ontdek de Dell Technologies oplossingen aangedreven door Intel® processors.

Free Download

Please enter your contact details and click on "Download Content". You will then immediately receive an email with your personal download link.