Provider:Dell Technologies
Language:Nederlands
Date:26.07.2023

De verwachtingen van werknemers zijn de afgelopen jaren geëvolueerd. Uit nieuw onderzoek van IDC blijkt dat organisaties zich aanpassen om gelijke tred te houden:

45% zei dat externe en hybride werkmodellen nu een geïntegreerd onderdeel vormen van geaccepteerde werkpraktijken.[1]

42% van de organisaties zegt dat intelligente digitale werkplekken niet langer optioneel zijn, maar een zakelijke noodzaak.[2]

Door te voldoen aan de verwachtingen van werknemers voor extern werken, kunnen organisaties de werknemerservaring leveren die nodig is om talent aan te trekken en te behouden en tegelijkertijd de productiviteit te verbeteren. Uit het onderzoek is gebleken dat een belangrijke factor voor het leveren van een succesvolle werknemerservaring het benutten van externe resources voor IT-services is. Hoe meer uw IT-services kunt uitbesteden en consolideren met één partner, des te meer u kunt profiteren van efficiëntieverbeteringen die resulteren in een betere werknemerservaring.

Ontdek de Dell Technologies oplossingen aangedreven door Intel® processors.

Free Download

Please enter your contact details and click on "Download Content". You will then immediately receive an email with your personal download link.